LG Twinwasmachine

06 februari 2018
Anker

[]

Nieuw item
Anker

[]

Anker

[]

Draai twee soorten was tegelijk!

Blijven jouw wollen truien, zijden bloesjes of sporttenues ook steeds in de wasmand liggen omdat je er geen volledige wasmachine mee kunt vullen? Dan heeft LG dankzij TwinWash dé oplossing voor jou!

Sla twee vliegen in één klap, dankzij LG TwinWash!

We komen het allemaal wel eens tegen... We sorteren de was en komen tot de vaststelling dat er opnieuw een aantal kleren moeten blijven liggen omdat ze een speciaal wasprogramma nodig hebben, maar er te weinig stuks zijn om een wasmachine te laten draaien...

LG bedacht daar de TwinWash wasmachine voor: een wasmachine met dubbele lading zodat jij tijd én ruimte bespaart!

De grote, krachtige trommel metstille en zuinige DirectDrive™ motor van 12kg en de minitrommel van 2kg draaien tegelijk, maar toch elk met aparte instellingen. Zo kan je perfect op hetzelfde moment jouw katoenen kledingstukken in de grote wastrommel met die paar kostbare wollen truien in de minitrommel wassen!

Je kunt ook enkel de miniwasser gebruiken om meteen kleine hoeveelheden te wassen, zonder de grote trommel te gebruiken of andersom. Ideaal, toch?

Andere coole features van de LG TwinWash zijn:

  • Stille en zuinige DirectDrive™-motor: zeer stabiel
  • Energiezuinig: A+++ - 60%
  • Grote trommel met TrueSteam™ (stoom om allergenen en bacteriën voor 99.9% te verwijderen) en TurboWash™ (water wordt meteen op de kleding gesproeid om tijd te besparen)
  • Add Item functie: ideaal om die vergeten kledingstukken van achter de wasmand toe te voegen wanneer het programma al gestart is
  • Wi-Fi & LG SmartThinq-app om de machine te controleren en te gebruiken vanop afstand

Kies nu voor de geweldige LG TwinWash

OPGELET: de TwinWash bestaat uit de grote wasmachine én de miniwash. De miniwash kan niet afzonderlijk functioneren.

Anker

[]